Skip to Content

Calendar activitati

- 9 octombrie 2018, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un curs de initiere in Bucuresti-Magurele si un curs de initiere in Timisoara. Durata cursului va fi de sase saptamani, de doua ori pe saptamana cate 2 ore, marti si joi de la orele 18 la 20 (cursul din Timisoara va fi organizat numai o data pe saptamana). Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil. Avem in vedere si organizarea unui curs de initiere la Cluj, data va fi stabilita in curand.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact sau pe adresa dascalu@kyudo.ro.

-7-9 Septembrie 2018, Baia de Fier, Gorj, ARK organizeaza campionatul national de kyudo.

-23-24 iunie 2018, Sankt Petersburg, Rusia, seminarul regional de KYUDO, organizat de Federatia Europeana de Kyudo; Romania participa cu un grup format din 5 kyudoka.

 • 26-27 mai 2018, Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch conduce al-IX-lea seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat membrilor Asociatiei Romane de Kyudo.

-22-23 aprilie 2018, Tokyo, Japonia, campionatul mondial KYUDO TAIKAI, organizat de Federatia Internationala de Kyudo; Romania participa cu o echipa formata din 3 kyudoka.

- 5 octombrie 2017, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un nou curs de initiere. Durata cursului va fi de sase saptamani, de doua ori pe saptamana cate 2 ore, marti si joi de la orele 18 la 20. Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact sau pe adresa dascalu@kyudo.ro.

-1-3 Septembrie 2017, Baia de Fier, Gorj, ARK organizeaza campionatul national de kyudo.

-12 iulie- 24 iulie 2017, Telford, UK, IKYF si ANKF organizeaza seminarii si examene pentru nivelurile 1-6 DAN, Renshi, Kyoshi.

-12-13 Mai 2017, Timisoara, Seminarul National de Kyudo organizat de Asociatia Romana de Kyudo. Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch si Cornelia Brandl-Hoff, Sensei Renshi 5 DAN, vor sustine al-VIII-lea seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat membrilor Asociatiei Romane de Kyudo.

- 6 octombrie 2016, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un nou curs de initiere. Durata cursului va fi de sase saptamani, de doua ori pe saptamana cate 2 ore, marti si joi de la orele 18 la 20. Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact sau pe adresa dascalu@kyudo.ro.

-15 August 2016, Zarnesti, Brasov, ARK organizeaza campionatul national de kyudo.

-26 iulie- 7 august 2016, Zuid Sport Center Amsterdam, Olanda, IKYF si ANKF organizeaza seminarii si examene pentru nivelurile 1-6DAN.

- 6 octombrie 2015, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un nou curs de initiere. Durata cursului va fi de sase saptamani, de doua ori pe saptamana cate 2 ore, marti si joi de la orele 18 la 20. Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact sau pe adresa dascalu@kyudo.ro .

-11-30 iulie 2015,National Sport Center Magglingen, Elvetia, IKYF si ANKF organizeaza seminarii si examene pentru nivelurile 1-5DAN.

-13-14 iunie 2015, Moscova, Rusia, campionatul european KYUDO TAIKAI,organizat de Federatia Europeana de Kyudo; Romania participa cu o echipa formata din 3 kyudoka.

-9-10 Mai 2015, Timisoara, Seminarul National de Kyudo organizat de Asociatia Romana de Kyudo. Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch si Cornelia Brandl-Hoff, Sensei Renshi 5 DAN, vor sustine al-VI-lea seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat membrilor Asociatiei Romane de Kyudo.

- 7 octombrie 2014, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un nou curs de initiere. Durata cursului va fi de sase saptamani, de doua ori pe saptamana cate 2 ore, marti si joi de la orele 18 la 20. Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact.

 • 15-17 august 2014, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza Taikai (concurs) national si un mini-seminar Kyudo la Avrig.

 • 19-20 iulie 2014,Paris, Franta, IKYF si ANKF organizeaza campionatul mondial KYUDO TAIKAI, campionat la care Romania participa cu o echipa formata din 3 kyudoka. Detalii aici: http://www.kyudo2014.org/

 • 10-18 iulie 2014,Paris, Franta, IKYF, ANKF, EKF si Federatia Nationala de Kyudo din Franta organizeaza seminarii si examene pentru nivelurile 1-6DAN si RENSHI. Detalii aici: http://www.kyudo2014.org/

 • 26-27 aprilie 2014, Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch si Cornelia Brandl-Hoff, Sensei Renshi 5 DAN, vor sustine al-V-lea seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat membrilor Asociatiei Romane de Kyudo.

- 8 octombrie 2013, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un nou curs de initiere. Durata cursului va fi de sase saptamani, de doua ori pe saptamana cate 2 ore, marti si joi de la orele 18 la 20. Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact.

- 14-15 septembrie 2013, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un seminar de initiere in Kyudo in Timisoara. Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact.

 • 18 august 2013, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza al 2 lea Taikai (concurs) national la Herculane.

 • in perioada 15 Iulie 10 August 2013 ANKF si IKYF organizeaza opt seminarii in Europa, trei seminarii in UK Lilleshall si cinci seminarii in Montpellier Franta. Seminariile sunt urmate sau precedate de examene si se adreseaza nivelurilor 0-5Dan.

 • 24-25 mai 2013, Amsterdam, echipa de kyudo a Romaniei participa pentru prima data la Taikai (campionatul) european.

 • 27-28 aprilie 2013, Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch si Connie Brandl-Hoff, Sensei Renshi 5 DAN, vor sustine al-IV-lea seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat membrilor Asociatiei Romane de Kyudo.

 • In cursul anului in fiecare saptamana, marti si joi de la ora 17 la 20, membrii Asociatiei Romane de Kyudo pot practica Kyudo in sala de sport a Facultatii de Fizica, Bucuresti, Magurele.

 • 2-3 iunie 2012, Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch si Connie Brandl-Hoff, Sensei Renshi 5 DAN, vor sustine al-III-lea seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat membrilor Asociatiei Romane de Kyudo.

 • 16-27 iulie 2012, Federatia Europeana de Kyudo organizeaza un seminar si examene de promovare in grad in Paris, Franta.

- 2 octombrie 2012, Asociatia Romana de Kyudo organizeaza un nou curs de initiere. Durata cursului va fi de sase saptamani, de doua ori pe saptamana cate 2 ore, marti si joi de la orele 18 la 20. Numarul de cursanti este limitat de echipamentul disponibil.
Toti cei care doresc sa participe sunt rugati sa trimita un email folosind formularul din contact.

 • 15-17 Iulie 2011, seminarul si examenul de promovare in grad (dan)Kyudo, organizat de Federatia Europeana de Kyudo, s-a desfasurat in Paris , Franta. Cu aceasta ocazie a avut loc si reuniunea board-ului EKF care a aprobat propunerea ca Romania sa fie membru asociat al EKF.
  La examen au participat doua persoane (candidate la 2 dan si 4 dan) din Romania ambele promovand in fata comisiei numita de ANKF.

 • 28-29 Mai 2011, TAIKAI (concurs) organizat de Federatia Europeana de Kyudo la Viena, Austria. Romania a participat pentru prima data la o competitie TAIKAI individual si s-a calificat in finala, ocupand locul 10.

 • In luna Mai 2011 (13-15 Mai) Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch, ne-a facut onoarea de a sustine al-II-lea seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat membrilor Asociatiei Romane de Kyudo. A fost o ocazie excelenta de a invata lucruri noi intr-o atmosfera placuta!

 • La sfarsitul lunii Mai 2010 (28-29 Mai) Prof. Feliks Hoff, Sensei Kyoshi 6 DAN, Germania, promotorul in Europa al artei Kyudo Shamen branch, ne-a facut onoarea de a sustine un seminar despre Kyudo (teorie si practica) adresat incepatorilor care au absolvit cursul de initiere. Seminarul a durat 2 zile, sambata si duminica, si toti participantii au fost incantati in ciuda dificultatilor inerente pe care incepatorii le experimenteaza in asemenea ocazii.

 • In luna Aprilie 2010 ANFK a organizat un seminar international urmat de examenul de promovare in grad in Japonia , Tokyo.